Asookka

Asookka este o exemplificare a naturii și naturaleții noastre, după ce ne-am permis curajul de a deveni cine suntem și ne-am îmbrățișat esența. (Adina & Karla)

Prin colecțiile lumânărilor de poezie te invităm să îți permiți un moment de conectare cu tine însuți, așa cum te poartă emoțiile tale, fără să judeci nimic. Trăiește-te prin versuri și arome. Stai cu tine și oferă-ți răgazul de a simți cu inima.

Este aceeași invitație pe care ți-o adresează natura când pășești în universul ei: contemplează tăcându-ți gândurile! Dansează pe ritmul vieții simțindu-l doar. Savurează liniștea. Pentru că poți descoperi cu adevărat Natura doar când renunți la concepte, idei și opinii despre ceea ce știi că este ea, când nu o reduci nimicitor la o sumă de idei abstracte. Natura o simți și o cunoști. Îți dai seama că ești inseparabil de ea, că o conții și te conține.

Înțelegi că pentru a te descoperi e nevoie să renunți la orice idee despre tine însuți?

Tu nu ești doar gând, ești simțire. Ești viu și ești altcineva de la o clipă la alta. Uită tot ce știi că știi despre tine, tot ce alții ți-au spus că ești. Privește-te ca și când acum te-ai privi întâia dată în oglindă.

Ești frumos.

Ești perfect.

Ești infinit.

Ești o operă de artă.

#lumanariledepoezie sunt o cale spre conștientizarea adevărului că e momentul să te întorci acasă, în tine, și să te bucuri de Darul Vieții, să îmbrățișezi fiecare experiență și fiecare om pe care îl întâlnești. Viața se întâmplă perfect.