Komorebi

Bine ai venit în lumea noastră. O lume a #pasiunii, a #excelenței și a respectului pentru meșteșugul fermentație. 20 de ani am trudit și experimentat pentru a putea veni spre tine cu o #kombucha neegalată ca și gust. O singură dată trebuie să guști și vei înțelege diferența.

Ne propunem să vă educăm și să vă sprijinim pentru a duce o viață cât mai sănătoasă. Komorebi nu se concentrează doar pe produs, ci pe stilul de viață care îl înconjoară și #comunitatea pe care dorim să o cream în jurul lui.

Doamnelor și domnilor vă prezentăm echipa Komorebi

Compusă din oameni sănătoși, activi, inteprinzători și plini de energie și din una bucată bișon fotogenic, prietenos și fericit.

Noi suntem Tibi, Sergiu și Filip. Tibi ne face Kombucha și cu calmul lui ne temperează. Sergiu, neînfricat vinde Kombucha în lung și în lat, tot ce putem spune este că ați face bine să cumpărați. Filip e cu atmosfera, starea de bine și cu postările! Împreună livrăm pentru tine cea mai bună Kombucha din România și cea mai bună experiență de cumpărături.

Te invităm să vii alături de noi în călătoria noastră de a construi cel mai mare brand de Kombucha din Romania. Nu putem fără tine!

Facebook – https://www.facebook.com/komorebikombucharo
Instagram – https://www.instagram.com/komorebikombucha/
Tiktok – https://www.tiktok.com/@komorebikombucha
Youtube – https://www.youtube.com/@KomorebiKombucha