Yoga Day ARAD

Yoga Day aduce împreună comunitatea de oameni interesați de sănătatea fizică și mentală, dornici să învețe mai multe despre yoga, să își manifeste recunoștința față de lumina, bucuria și pacea interioară pe care yoga o aduce în viețile noastre atât personale cât și la nivelul întregii umanități.

Dorim să sărbătorim împreună viața, bucuria de a trăi, comuniunea dintre oameni și natură și tot ce înseamnă Yoga, în special UNIUNEA.

Festivalul găzduiește mai mulți instructori de yoga și terapeuți din Arad, Timișoara, dar și din alte zone și părți ale lumii. Instructori bine pregătiți, pasionați, care își doresc să împărtășească din experiența, bucuria și pasiunea lor.

Este o modalitate pentru noi toți de a ne uni, de a sărbători viața, comuniunea dintre oameni, de a ne îmbrățișa diferențele noastre ca profesori și practicanți, fără a judeca.
Suntem binecuvântați că putem să ne UNIM, să CREȘTEM și să EXPLORĂM împreună!

Haide să experimentezi acest eveniment inspirațional. Vei avea multe oportunități de a crește la oricare dintre aceste activități minunate – yoga, meditație, mindfulness, ateliere, întâlniri sociale și alte surprize pe care le vei descoperi acolo.

Stai aproape, să fii la curent cu tot ce se pregătește. 👇🏻

Organizatori