Yoga Day ARAD

A venit momentul să anunțăm cea de a doua ediție a Festivalului de Yoga din Arad, organizat cu ocazia Zilei Internaționale YOGA.

Dorim să sărbătorim împreună viața, bucuria de a trăi, comuniunea dintre oameni și natură și tot ce înseamnă Yoga, în special UNIUNEA.

Ne vom întâlni în aer liber, pe Malul Mureșului, într-un spațiu plin de verdeață ce ne oferă o atmosferă relaxantă. Ne vom bucura de mișcare, clase de yoga, meditație, ateliere inspiraționale, târg artizanal, joacă și voie bună.

Programul vine în întâmpinarea practicanților de toate vârstele, fiind o zi dedicată tuturor membrilor familiei. În acest an, ne-am lăsat inspirați de spațiul în care are loc festivalul și am pregătit inclusiv o clasă de DOGA – Yoga împreună cu prietenul tău canin 🙂.

Evenimentul va avea loc pe data de 17 Iunie, de la ora 9 dimineața la ora 9 seara.

Câteva dintre obiectivele principale ale evenimentului:

✔ Morning Yoga – Meditație în mișcare
✔ DOGA – Yoga cu prietenul tău canin
✔ Ashtanga Vinyasa Yoga
✔ Family Yoga
✔ Vinyasa Yoga Flow
✔ Yoga Dance
✔ Power Yoga
✔ Ateliere inspiraționale
✔ Meditatie Heartfulness
✔ Sound Healing
✔ Târg artizanal
✔ Gustari delicioase, bio
✔ Bauturi racoritoare si revigorante
& alte surprize!

Yoga Day aduce împreună comunitatea de oameni interesați de sănătatea fizică și mentală, dornici să învețe mai multe despre yoga, să își manifeste recunoștința față de lumina, bucuria și pacea interioară pe care yoga o aduce în viețile noastre atât personale cât și la nivelul întregii umanități.

Cum participi?

Pentru a participa la clasele din cadrul evenimentului, trebuie să plătești taxa de:
70 lei (dacă ești printre primii 50 clienți); SOLD OUT
90 lei (după epuizarea primelor 50 abonamente);

În cazul unor situații excepționale care nu vor permite organizarea evenimentului pe 17.06.2023 (ex. vreme nefavorabilă), acesta se va reprograma. Costul abonamentului nu se returnează decât în cazul în care reprogramarea evenimentului nu se poate face până la data de 17.10.2023.

Câteva reguli și informații:

– când ajungi la festival, dacă ai plătit abonamentul, vei primi o brățară;
– accesul la clase se face doar pe baza brățării primite;
– taxa plătită facilitează accesul la clase pentru o singură persoană, cu excepția ”Family Yoga” unde fiecare copil sub 12 ani participă gratuit împreună cu un adult plătitor;
– pentru a participa la clase, e necesar să îți rezervi loc aici. Poți oricând să vezi clasele rezervate în contul tău;
– cu toate că poți participa la toate clasele, te rugăm să nu rezervi loc la două clase care se desfășoară simultan;
– accesul în incinta festivalului (zona de târg, toalete…) e gratuită și nu necesită plata vreunei taxe;
– organizatorii vor face poze și filmări în timpul evenimentului, aceste elemente media fiind apoi folosite pe Internet (facebook, instagram, pagina yogadayarad.ro) în scop de marketing;
– copiii trebuie tot timpul să fie supravegheați de către un adult.

Participarea ta la acest eveniment e pe proprie răspundere. Organizatorii nu pot fi luați la răspundere pentru vătămări corporale în cazul efectuării exercițiilor de la clase. Te rugăm să participi la clase doar dacă starea ta fizică , mentală și emoțională îți permit acest lucru.

Namaste!

Organizatori