Antonela Pantea

 

Yoga a devenit prietena mea cea mai bună în urmă cu mulți ani, când a intrat în viața mea ca o alternativă la operația pe coloană. A început să facă parte din rutina mea zilnică, de nevoie, însă nu după mult timp am înțeles că este un cadou pe care l-am primit de la viață.

 

Cum se spune – din cele mai mari suferințe se nasc cele mai mari daruri pe care le putem oferi celor din jur, după 12 ani de practică și vindecare personală, am ales să împărtășesc darul primit cu cei care se simt inspirați de această disciplină și știință transformatoare. În 2019 am terminat cursul de instructor de yoga certificat 200H TTC. Pentru că sunt interesată de longevitatea acestei discipline ca practică zilnică, durabilă, pentru vindecare, stare de bine și dezvoltare personală, în 2021 am obținut o certificare suplimentară pe terapie yoga, 300-hr Arogya Yoga TTC.

 

În anul 2020 am deschis studio-ul de Yoga din Arad – Sattva Yoga Center, unde în prezent sunt onorată să ghidez studenți în practica hatha yoga, vinyasa yoga și yin yoga.

 

Pentru cei care nu pot sau nu doresc să practice yoga la studio, am lansat și platforma de Yoga cu Anto Online – www.yogacuanto.ro unde fiecare poate să aleagă ce tip de clasă dorește, în funcție de nevoi, din cele peste 125 de clase înregistrate sau pot practica LIVE, deodată cu clasele de la studio.

 

Tot ce împărtășesc predând yoga, vine din cunoștințele dobândite, aplicate în propria mea practică și experiență. Îmi doresc să transmit mai departe nu doar informații și metode, ci și pasiunea mea pentru YOGA. Abia aștept să ne întâlnim la Yoga Day Arad!