Daniela Amza

 

Sunt economist de meserie, dar promovez sportul și o viață sănătoasă de peste 25 de ani. Am devenit instructor de aerobic în anul 2002, instructor certificat de Federatia Română Sportul pentru Toti, iar începand cu anul 2012 fac parte din echipa Smartfit Arad.

 

În anul 2013 am devenit instructor certificat de Yoga pentru Copii, iar în cadrul Fitness Scandinavia School am devenit Instructor Power Yoga. În primăvara anului 2015 am urmat cursul de instructor deepWORK TM, astfel aducând în orasul nostru un nou concept de fitness și totodată fiind singurul antrenor certificat de deepWork TM din Arad.

 

Am fost invitată în nenumarate rânduri în calitate de presenter la mai multe evenimente sportive din orasul nostru, la doua ediții ale Maratonul de Aerobic organizate de Geta & Raul Aerobics, în anul 2016 am participat la Conventia Fitness Arad si am organizat cu ocazia zilei internationale Yoga evenimentul Yoga & Pilates Chalenge. În 2017 am participat la Transilvania Fitness Festival! In prezent predau antrenamente functionale, pilates si Power Yoga la Smartfit Arad, Endorphin Gym Arad si Drastgym!

 

Vă aștept cu drag să exersăm la Yoga Day Arad, a doua ediție!