Daniela

Daniela Amza - instructor yoga

Sunt economist de meserie, dar promovez sportul si o viata sanatoasa de peste 25 ani. Am devenit instructor de aerobic in anul 2002, instructor certificat de Federatia Romana Sportul pentru Toti, iar incepand cu anul 2012 fac parte din echipa Fitacademy Arad.

 

In anul 2013 am devenit instructor certificat de Yoga pentru Copii, iar in cadrul Fitness Scandinavia School am devenit Instructor Power Yoga. In primavara anului 2015 am urmat cursul de instructor deepWORK TM, astfel aducand in orasul nostru un nou concept de fitness si totodata fiind singurul antrenor certificat de deepWork TM din Arad.

 

Am fost invitata in nenumarate randuri in calitate de presenter la mai multe evenimente sportive din orasul nostru, la doua editii ale Maratonul de Aerobic organizate de Geta & Raul Aerobics, in anul 2016 am participat la Conventie Fitness Arad si am organizat cu ocazia zilei internationale Yoga evenimentul Yoga & Pilates Chalenge, in 2017 am participat la Transilvania Fitness Festival! In prezent predau antrenamente functionale, pilates si Power Yoga la Fitacademy Arad Galeria Mall, Endorphin Gym Arad si Gym 4 You Studio Aerobic! Va astept cu drag sa exersam la Yoga Day Arad!