Eli Cătană

 

Eli Catana – Life Connections

 

Sunt Eli și mă bucur să fiu parte, alături de tine, din evenimentul Yoga Day Arad.

 

Am ales mereu curiozitatea pentru a afla și pentru a transcende propriile limite. Acest fapt m-a pus de fiecare dată în legătură cu situații și oameni minunați care m-au sprijinit și m-au ghidat către alte zone neexplorate ale ființei mele. Această căutare personală, pentru o viață echilibrată, mi-a îndrumat pașii către facultatea de Psihologie, către cursuri de consiliere pentru dezvoltare personală, meditație și yoga.

 

Am întâlnit Yoga în anul 2004 din dorința de a experimenta meditația, iar după doi ani, în anul 2006 am călătorit pentru prima oară în India pentru a fi pregătită să devin instructor pentru meditația Heartfulness.

 

În anul 2019 și 2020 aveam să aprofundez, alături de meditație, o altă latură din yoga; asana și pranayama, participând la programul de pregătire a instructorilor yoga TTC 200 și TTC 300 la Academia Internațională Heartfulness Yoga din India.

 

Experiența dobândită la cursurile urmate, prin călătoriile de instruire în India dar și prin practica personală, am împărtășit-o și o împărtășesc din anul 2007 cu cei interesați să-și experimenteze potențialul pe care dezvoltarea personală, meditația și practicarea asana și pranayama o oferă pentru a trăi o starea de bine în interior și exterior.

 

În anul 2021 s-a născut proiectul Life Connections care și-a propus, prin activitățile sale, să ofere susținere teoretică și practică, prin prezentări, retreat, workshop-uri.

 

Este un program care se adresează celor care-și doresc schimbarea, folosind ca instrumente consilierea, yoga și meditația, o frumoasă modalitate și provocare pentru a ieși din condiționări și pentru a aborda viața printr-o perspectivă extinsă.

 

Reaccesând universul interior prin aceste tehnici, atragem după sine starea de bine într-un mod natural.

 

Este modalitatea prin care ne simțim transformați, plini de energie, entuziasm, și optimism.

 

Dacă doriți să aflați mai multe:

https://www.facebook.com/lifeconnections.ro

https://www.instagram.com/life.connections.ro/

https://lifeconnections.ro/

https://www.youtube.com/@lifeconnectionsro

 

Sunt recunoscătoare studioului Sattva Yoga Center și echipei Fitclub4you Arad, pentru spațiul oferit, locul în care mă simt acasă și în care vă invit să ne întâlnim pentru a crește împreună.

Eli