Eli

Eli - instructor yoga

Curiozitatea și nevoia de a transcende propriile limite și convenții obținute prin educație m-au pus de fiecare dată în legătură cu situații și oameni minunați care m-au ghidat către alte zone neexplorate ale ființei mele. Licențiată în psihologie, consilier pentru dezvoltare personală, instructor meditație Heartfulness, Instructor Yoga Aliance RYS 200.

 

Proiect nou: Life Connections (https://www.facebook.com/lifeconnections.ro)

 

Aveam să întâlnesc Yoga în anul 2004 din dorința de a experimenta meditația. Am găsit în meditația Heartfulness metoda și spațiul potrivit căutărilor mele. (www.heartfulness.ro). La finalul anului 2006 aveam să fac prima călătorie în India unde am fost pregătită să devin instructor (trainer) pentru meditația Heartfulness.

Îmbogățirea experiențelor în ceea ce privește Yoga avea să se petreacă ca un cadou dar și o provocare, la începutul anului 2019 când o nouă călătorie în India avea să mă pregătească pentru a deveni Instructor atestat Heartfulness Yoga TTC200.

 

Începutul anului 2020 m-a găsit din nou în India, din dorința de a explora o latură mai profundă a ceea ce însemnă Yoga într-un program de pregătire TTC300. M-am bucurat alături de cei interesați de experiență, prin clasele Yoga oferite grupului de meditație Heartfulness Arad și în cadrul clubului FitClub4You. Pentru moment continuăm să împărtășim această bucurie de la distanță, fie că este vorba de meditația Heartfulness fie că este vorba de exersare. Cu cei doritori, găsim timpul și spațiul potrivit pentru a fi împreună.

 

Sunt recunoscatoare tuturor! Multumesc.