Meditație ghidată într-o baie de sunete relaxantă

Zsuzsanna și Roger

În timpul terapiei cu sunet cu boluri tibetane, sunetele și vibrațiile produse de boluri ajută la echilibrarea energiei din corp și la îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice. Această tehnică de vindecare poate ajuta la ameliorarea stresului, anxietății, depresiei, durerilor cronice și altor afecțiuni fizice și emoționale.

Terapia cu sunet cu bolurile tibetane poate avea o gamă largă de beneficii pentru sănătatea fizică și emoțională:

1. Reducerea stresului și a anxietății: Sunetele produse de bolurile tibetane au un efect calmant asupra sistemului nervos și pot ajuta la reducerea stresului și a anxietății.

2. Ameliorarea durerilor și a tensiunii musculare: Vibrațiile produse de bolurile tibetane ajută la relaxarea mușchilor și la ameliorarea durerilor cronice.

3. Îmbunătățirea somnului: Terapia cu sunet cu bolurile tibetane poate ajuta la îmbunătățirea somnului și la reducerea insomniei.

4. Îmbunătățirea sistemului imunitar: Sunetele produse de bolurile tibetane pot ajuta la îmbunătățirea sistemului imunitar prin stimularea circulației sanguine și limfatice, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor din corp.

5. Reducerea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac: Terapia cu sunet cu bolurile tibetane poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac, ajutând la reducerea riscului de boli cardiovasculare.

6. Îmbunătățirea concentrării și a clarității mentale: Sunetele și vibrațiile produse de bolurile tibetane ajută la îmbunătățirea concentrării și a clarității mentale, ceea ce poate îmbunătăți performanța cognitivă și creativă.

7. Reducerea depresiei: Terapia cu sunet cu bolurile tibetane poate ajuta la reducerea simptomelor depresiei prin reducerea nivelului de cortizol, hormonul stresului.

_____________________________________

Zsuzsanna si Roger, sunt un cuplu pasionat din Timișoara, care, separat dar și împreună, au fost dedicați studiului și explorării practicilor spirituale, terapeutice și de vindecare timp de peste 10 ani. Amândoi au aprofundat cunoștințele despre yoga atât în India, cât și în Europa, aducând în practică diverse forme de yoga și meditație.

Zsuzsanna este un profesor experimentat de Aerial Yoga, Vinyasa Yoga, Hatha Yoga si Yoga pentru copii, având vaste cunoştinţe în meditație și masaj terapeutic. La rândul său, Roger s-a axat pe studiul de Kundalini, Hatha Yoga, meditație și masaje terapeutice  în Asia Orientala, unde a studiat și terapiile cu sunete vindecătoare.