Mindful Coaching

Judith

Mindful.Coaching

Coach yourself to mindful living!

Un atelier inedit, care propune o abordare combinată între coaching și tehnici de meditație mindfulness.

Îți poți imagina o experiență de rezolvare a unei probleme actuale din viața ta, în care nu trebuie să-ți exprimi gândurile cu voce tare, ci să le explorezi în tăcere, să le simți și să le ”înțelegi” în profunzime? Ghidat/ă fiind prin întrebări relevante, în timp ce te deschizi spre a experimenta răspunsurile pentru tine însăți/însuți, ca într-o meditație?

Ei bine, asta propune atelierul de mindful.coaching, unde cuvintele rostite nu sunt întotdeauna necesare, iar conexiunea cu sine este prioritară.

Folosind tehnici de mindfulness și coaching solution focus, Judit te va ghida cu blândețe, adresând întrebări exploratorii și oglindind procesul, toate intervențiile menite să-ți stimuleze reflexiile interioare și să-ți amplifice conștientizarea asupra preocupărilor actuale și a posibilităților de rezolvare. În acest demers, ne concentrăm pe prezent, pe aici și acum. Nu există preocupare pentru trecut sau anxietate pentru viitor, ci doar o explorare plină de compasiune și înțelegere a situației din momentul prezent.

La începutul atelierului, după o scurtă introducere a procesului de mindful.coaching, creăm un spațiu de liniște, unde te poți așeza confortabil, poți închide ochii și poți începe să explorezi. La finalul atelierului te invităm să împărtășești cu noi orice realizări sau descoperiri ai avut în timpul experienței. Această discuție deschisă îți oferă oportunitatea de a integra și de a consolida ceea ce ai descoperit, precum și de a identifica direcții pentru dezvoltarea ulterioară. Doar dacă simți să faci asta…

„Antrenează-te să trăiești mindful!” este moto-ul acestei metode, fondată de Judit, care crede cu tărie în puterea transformării interioare și exterioare, prin blândețe și conștientizare. După 23 ani de experiență profesională în dezvoltare personală și organizațională, coach acreditat (PCC – ICF) și instructor de mindfulness certificat (Mindful Academy, Spain), Judit transpune întreaga ei expertiză de muncă cu oamenii în această metodă. Și prin asta, îți propune o reîntoarcere la ceea ce este cu adevărat în puterea noastră: conectare, curiozitate și curaj.

Mindful.Coaching nu este doar despre rezolvarea problemelor sau atingerea obiectivelor, ci despre călătoria continuă către auto-descoperire și creștere personală. Așadar, îndrăznește să te inițiezi în această călătorie de explorare interioară și îți promitem că vei fi însoțit de un coach empatic, care îți va fi ghid și susținător pe drumul către un trai conștient și plin de împlinire.